• Onze producten
    • Ons bedrijf
    • Onze verbintenissen
St Hubert
Onze verbintenissen

Onze verbintenissen

De betere smaak Voor u, voor onze planeet, voor onze voeding

Beter voor mensen
Beter voor de planet
Beter voor voeding
Ons manifest

St Hubert de smaak van het beste sinds 1904

Bij St Hubert hebben we ons een missie gesteld: bijdragen aan de positieve transformatie van onze voeding, en onze consument helpen beter te eten!

Hoe kunnen we dit doen? Door genot, evenwichtige voeding en milieuverantwoordelijkheid te combineren.

En ja, dat is mogelijk: tezamen, laten we samen de smaak van het beste delen!

Beter voor mensen

Voor de ecologische overgang van voeding

Meer informatie gebruiksaanwijzing
  • #VoedselTransitie

    Bij St Hubert willen we bijdragen tot een gezondere en meer verantwoordelijke voeding, met een breed assortiment van producten die zo ontworpen zijn dat iedereen het product kan vinden dat bij hem of haar past, volgens zijn of haar overtuigingen, zijn of haar voedingsdieet, zijn of haar voedingsbehoeften enz.

    Belangrijke verbintenis

    Streven naar het ontwikkelen van recepten voor iedereen, aangepast aan ieders dieet.

    Onze beste praktijken

    In 2016, lanceerden we onze eerste recepten zonder palmolie onder het merk St Hubert Omega 3®.

  • #NatuurlijkheidVanDeProducten

    Voor ons is het van essentieel belang te voldoen aan de verwachtingen van onze consumenten ten aanzien van natuurlijkheid en transparantie over de samenstelling van de producten. Want jawel, het is mogelijk onze recepten te vereenvoudigen en tegelijk hun intrinsieke kwaliteit te behouden. Dat is de essentie, genot en verantwoordelijkheid combineren.

    Belangrijke verbintenis

    Vereenvoudigen van onze recepten en verminderen van bewaarmiddelen.

    Onze beste praktijken

    In 2019, hebben we de toegevoegde aroma’s uit het recept van St Hubert Bio® verwijderd. Deze is voortaan zonder bewaarmiddelen en kleurstoffen. En daar zijn we fier op!

Item 1 of 2

Beter voor de planet

Voor de vermindering van onze impact op de omgeving

Meer informatie gebruiksaanwijzing
  • #OnzeImpactVerminderen

    De vermindering van de ecologische impact van onze productielocatie in Lotharingen is altijd een prioriteit geweest. Daarom meten we voortdurend onze verschillende energieverbruiken om deze te kunnen optimaliseren en nieuwe, energiebesparende productiemethodes toe te passen.

    Belangrijke verbintenis

    Tegen 2021, het energieverbruik van onze fabriek met nog eens -10% verminderen.

    Onze beste praktijken

    Binnen 10 jaar, is het verbruik van gas en elektriciteit van onze fabriek gehalveerd.

  • #KoolstofStrategie

    Om de vier jaar voeren wij een Bilan Carbon® (koolstofevaluatie) uit waarin onze inspanningen en verbeterpunten worden belicht. Voor 2020 heeft St Hubert zich tot doel gesteld “een zero CO² emissie te hebben in de fabriek van Ludres”, terwijl we blijven werken aan de vermindering van onze uitstoot en een systeem van koolstofcompensatie invoeren.

    Belangrijke verbintenis

    Zich verbinden tot een CO² compensatieproject voor onze resterende emissies vanaf 2020.

    Onze beste praktijken

    2010 – 2014: vermindering van onze broeikasgasemissies met 8%.

    2014 – 2018: bijkomende vermindering met 13%.

Item 1 of 2

Beter voor voeding

Voor de gezondst mogelijke voeding, met genot en smaak

Meer informatie gebruiksaanwijzing
#VoedingsKwaliteit

In ons streven naar voortdurende verbetering hebben wij ons ertoe verbonden de hoeveelheid verzadigde vetzuren in onze producten verder te verminderen. Bovendien zien wij erop toe dat de voedingskwaliteit en het gehalte aan omega 3, ook na de bereiding, gewaarborgd blijven.

Belangrijke verbintenis

De nutritionele kwaliteit (omega 3 en vitamines) van onze producten garanderen tot op het einde van de bereiding.

Onze beste praktijken

St Hubert Omega 3* Zonder Zout biedt een dubbel voordeel: de voordelen van de omega 3 (ALA)* gecombineerd met de eliminatie van zout.

Deze innovatieve vetstof bevat geen zout en is zonder toegevoegde bewaarmiddelen.

*inderdaad, l’ALA (omega 3) draagt bij aan de instandhouding van een normaal cholesterolgehalte en voor een dagelijkse inname van 2g, in het kader van gevarieerde en evenwichtige voeding, en een gezonde levensstijl.

    Ons manifest

    Wij zijn 203 toegewijde en enthousiaste werknemers. Wij zijn een bedrijf op mensenmaat, historisch en uit Lotharingen. Wij zijn Frans, wij produceren in Frankrijk en wij gebruiken Franse grondstoffen waar mogelijk… Wij zijn… St Hubert!

    Evenwichtig en lekker,
    dat went snel !

    Instagram

    St Hubert

    Ons bedrijf Onze verbintenissen Onze producten
    Een vraag? Contact

    Privacybeleid Wettelijke vermeldingen Algemene voorwaarden voor het gebruik van de Website sthubert.nl Sitemap Beheer van cookies