St Hubert, opgericht in 1904, is een Franse KMO gespecialiseerd in agrarische voeding. Onze producten, die genot en voeding op natuurlijke wijze combineren, zijn het resultaat van een beleid van voortdurende innovatie sinds de oprichting van het bedrijf. Onze paradepaardjes zijn populair geworden bij de consument, zoals St Hubert Omega 3® op de Franse margarinemarkt, en het merk Valle’® op de Italiaanse margarine-markt en pasta-markt.
St Hubert is een dynamisch en geëngageerd bedrijf dat altijd in Lotharingen gevestigd is geweest: in feite zijn de meeste van onze productieactiviteiten geconcentreerd in Ludres, in de buurt van Nancy, op een moderne, efficiënte en flexibele site.
Onze visie
De alliantie van het lekkere, het juiste en het nutritionele aspect
St Hubert zet zich in voor de verbetering van de voeding en is de eerste ondertekenaar van een handvest van vrijwillige verbintenissen inzake vooruitgang op voedingsgebied als onderdeel van het Nationaal Voedings- en Gezondheidsprogramma (PNNS). Wij streven ernaar onze consumenten producten aan te bieden die zowel kwalitatief goed als verantwoord zijn. Kwaliteit omdat we weten dat voeding een grote rol speelt in onze gezondheid. Goed omdat wij ervan overtuigd zijn dat smaak deel uitmaakt van een evenwichtige voeding. En verantwoordelijk omdat wij ons inzetten voor onze roeping als onderneming op mensenmaat, bezorgd om mensen en de planeet. St Hubert luistert altijd naar zijn consumenten, zet zich in voor permanente innovatie en investeert om dit engagement te ondersteunen.